Camping

Onze camping heeft mooie, ruime plaatsen met op iedere plaats wateraansluiting en waterafvoer, 10 ampére stroom, aansluiting voor kabel-tv en op de hele camping hebben wij gratis wifi. 

Speelveld en recreatieruimtes

Voor onze jonge gasten hebben wij aan de achterkant van de camping een ruim speelveld met meerdere speeltoestellen. Denk aan een grote trampoline, schommels, voetbaldoeltjes, een pingpingpongtafel en een klimrek.

Ook hebben we een speelhuisje voor de allerkleinste genaamd Het Guushuus. Hier staan bijvoorbeeld traptractortjes, een minigrasmaaier, een tafel om te knutselen en kleuren en leuke spelletjes.

In de zomer van 2024 wordt er een nieuw speeltoestel geplaatst op één van de kampeervelden. Dit speeltoestel heeft verschillende klimmogelijkheden, een glijbaan, zandbak en een (baby)schommel.

Voor de (jong)volwassenen hebben we het 't Uulegat. In 't Uulegat staan verschillende boeken, spelletjes, voetbaltafel en een biljarttafel. Ook hangt er een tv waar regelmatig ook gezamenlijk voetbalwedstrijden etc. worden gekeken. Daarnaast hebben we hier ook regelmatig een hapje en drankje met de campinggasten.

Activiteiten

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in zowel het voor- hoofd- en naseizoen.
Denk aan een rondleiding door de boer zelf langs onze eigen gewassen, een barbecue, (water)spelletjes, darttoernooi, jeu de boules, bolussen bakken en steken we af en toe de vuurkorf aan.

Toiletgebouw

Ons toiletgebouw heeft 4 douches, 4 wastafels, 4 toiletten en 4 afwasmogelijkheden. Ook is hier de plek om het chemisch toilet te legen en te reinigen.

Daarnaast hebben we een mindervalide unit met een douche, eigen toilet en wastafel dat toegankelijk en is ingericht voor rolstoelgebruikers. In de mindervalide unit is ook een babybadje en de mogelijk om uw baby te verschonen.