Ondanks het niet zo beste voorjaar is het nog steeds gezellig druk op "Ons Weitje". Het is natuurlijk vreemd dat het in het voorjaar kouder is als tijdens de Kerstdagen. Klimaatverandering?! Maar ook tijdens minder mooi weer kan er natuurlijk genoeg gedaan worden in het Zeeuwse. Denk daarbij maar eens  aan een moooie fietstocht of een heerlijke strandwandeling of een dagje Middelburg met z'n vele monumenten en gezellige terassen. De komende maanden is er ook weer veel te beleven hier aan de kust. Te denken valt aan festival Onderstroom, de kermis, Mosselfeesten, City of Dance, rescue Vlissingen, folkloristische dag, summermarket by the see, ringrijden, de toeristenmarkten. Kortom te veel om op te noemen. Ook op "Ons Weitje"worden weer activiteiten gepland voor de komende maanden. 

Op het land is er ook volop werk. Onkruid bestrijden, de gewassen bekijken hoe ze er bij staan, hoe de groei gaat etc. De afgelopen week is er weer een rondleiding geweest langs onze gewassen. Er wordt daarbij uitleg gegeven betreffende de plantkundige zaken maar ook zaken rondom de afzet van ons produkt. De technieken die gebruikt worden etc. Kortom zeer leerzaam voor jong en oud.

In onze uilenkist liggen momenteel 8 eieren. Nu is het wachten tot deze uitkomen en dan kunnen we zien hoeveel kleine uiltjes er zijn. Altijd weer spannend. Je ziet de uilen in de schemer uit vliegen om voedsel te verzamelen,muizen. Je hoort ze niet, ze vliegen heel stil naar buiten. Je moet dus geluk hebben om ze te zien.

We wachten af. We wachten ook op de mooie zomer die in aantocht is. Hopelijk wordt het een zonnige en mooie zomer voor iedereen.

We zien U graag komen  op "Ons weitje"!