Na een mooi, leuk en gezellig campingseizoen 2021 zijn we alweer bezig met idee├źn voor 2022! 

Wilt u gegarandeerd zijn van een plekje op onze leuke camping? Dan is reserveren mogelijk vanaf 2 januari a.s. via e-mail of telefoon.

Wij zien uw reservering graag tegemoet!

Tot ziens op "Ons Weitje''

 

In 2015 is er in onze 100 jaar oude schuur keihard gewerkt om de nieuwe recreatieruimte te kunnen openen. En dat is met medewerking van vrienden en behulpzame campinggasten dan ook gelukt. Het is een prachtige ruimte geworden waar men heerlijk wat kan drinken, een potje poolbiljart spelen of gewoon lekker even bijkletsen met elkaar. Een groot deel van de oude schuur is intact gelaten en aangevuld met moderne objecten  in de  sfeer  van zon, zee en strand.  We hebben de ruimte officieel geopend met een gezellige barbecue en een drankje. De nieuwe recreatieruimte heeft ook een andere naam gekregen, namelijk Onder het uulegat. In de oude schuur zit namelijk een nest met kerkuilen, die daar al jaren vertoeven en die in en uitvliegen uit een gat in de schuur, het uulegat dus. Kortom kom gauw eens kijken en zie met eigen ogen hoe mooi het geworden is!

Hieronder een aantal foto's van de opening die overigens erg gezellig was!

 

DSC02763

 

DSC02795

DSC02746

DSC02782

DSC02787

DSC02814

DSC02809

DSC02815

DSC02778

De eerste gasten zijn gearriveerd en hebben alles opgebouwd vooor een mooi en zonnig seizoen. Op Paaszondag hebben we het seizoen ingeluid met een hapje en een drankje. Dit was erg gezellig!

DSC 0975

 

Momenteel wordt er volop gewerkt aan een nieuwe recreatieruimte in de oude schuur. We willen hier een mooie ontmoetingsruimte van maken voor jong en oud, waar men gezellig kan zitten en kan biljarten, schaken etc. Ook komt er de mogelijkheid om gezellig met elkaar wat te drinken en te snacken aan de bar. U kunt hier dan ook alleen of gezamelijk kijken naar uw favoriete programma"s op de televisie. We houden u op de hoogte van de vorderingen. Heeft U tips of een idee, laat het ons dan even weten.

DSC 1008